Titel: Hubert Bekman 1941 boerderij in landschap Acryl verf
Afmeting: 50 cm x 32 cm
Jaar: 1941
Materiaal: papier
Techniek: acryl
Benadering: figuratief
Thema:
Werkgebied: schilderen
Kleuren:
Beschrijving: Hubert bekman schilders(Acryl)verf tekening uit de nieuwe haagse school. Wij vinden dat kunst voor iedereen bereikbaar moet zijn. Op verzoek kunnen wij u een betaal verzoek met ideal of een tikkie toesturen . Dit risicoloos en wel zo makkelijk. Wij vinden dat kunst voor iedereen bereikbaar moet zijn. Bij ons alleen originelen en geen reproducties. Certificaat van echtheid verkrijgbaar. Kunst op MARKTPLAATS waarom niet !!! Zie internet en veilinghuizen met betrekking op de veiling beoordeling en verkoop prijs. Zie ook onze overige advertenties uit de gallery. Zie link beneden. Bij ons alleen originelen en geen reproducties. Certificaat verkrijgbaar. Zie internet en veilinghuizen met betrekking op de veiling beoordeling en verkoop prijs . In het kader van 120 jaar hubert bekman Als u ons geen vraag stelt krijgt u nooit een indruk omschrijving: mooie schildersverf tekening door hubert bekman. Omschrijving: schilders(Acryl)verf tekening Hubert Bekman. Openingsbod € 75, - titel: boerderij in landschap jaartal: 1941 plaats gallery bekman afmetingen: 50cm x 32cm gesigneerd: handgesigneerd en gedateerd ingelijst: nee oplage: enkel stuk openingsbod: € 75, Google op internet voor meer info tentoonstelling nieuwe haagse school of zie gallerybekman .tk zie ook alle veilinghuizen wereldwijd waaronder catawiki en christies Kijk bij veiligstart op internet. uiteraard kunnen we ook voor een lijst zorgen, daar het vaak zo persoonlijk is hebben we het nog niet gedaan zodat u dit zelf kunt beslissen. Alle kunstwerken staan in het atelier of liggen in een klimaat ruimte op constante temperatuur Prijzen zijn excl. Verzenden maar kunnen ook opgehaald worden onder voorwaarden in leidschendam en den haag. Wij kunnen uw kunstwerk ook brengen of bezorgen , lees dan de voorwaardekunst is hier on-line te zien en te koop. Binnenkort thuis in uw eigenomgeving bezichtigen kan natuurlijk ook. Voor een geringe vergoeding € 55, - komen we langs met uw keuze. U kunt dan de kunst eens rustig bekijken op een plaats van uw keuze. (Bij een aankoop boven de € 350, - welke in mindering wordt gebracht met de aankoop). Voor kunst liefhebbers buiten de provincie zuidholland vraag een offerte aan voor bezorging.
Prijs: € 75,00
Verstuur bericht
Neem contact op met de verkoper

Hubert Bekman 1941 boerderij in landschap Acryl verf

Gallery Bekman

Dit vindt u wellicht ook mooi

  • Gouden vogel
  • paardenschilderij 2013-VII
  • Laina Rauma
  • unequal but equivalent
  • Verdraaid

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Kunstwerkkopen.nl? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Je kunt je ook elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
Verzenden

Meer informatie

Disclaimer

Kunstwerkkopen.nl is een onderdeel van Gopublic. U kunt op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de inhoud van deze website.
> Bekijk onze algemene voorwaarden
> Bekijk privacy statement

Veelgestelde vragen

Is er sprake van bemiddeling bij verkoop?
Nee, kunstwerkkopen.nl is een open platform voor kunstaanbieders en mensen die op zoek zijn naar een uniek kunstwerk. Dit platform heeft als doel om deze twee groepen bijelkaar te brengen. Vervolgens kunnen beide partijen onderling afstemmen over de aankoop en bezichtiging van het werk.
Is Kunstwerkkopen gratis?
Ja, voor zowel kunstenaars als kunstzoekers. Als je op zoek bent naar kunstwerkken kun je zonder restricties zoeken en in contact komen met de makers van de kunstwerken. 

Kunstenaars kunnen met het starters account helemaal gratis tot 5 werken plaatsen op kunstwerkkopen.nl Wanneer je meer dan 5 werken wilt plaatsen en/of gebruik wilt maken van de mogelijkheid om statistieken in te zien of bijvoorbeeld extra wilt opvallen, dan kun je kiezen voor de "Online Galerie (€ 49,00 p jaar)
Kan ik altijd mijn abonnement verlengen?
Ja, je kunt altijd je abonnement verlengen in jouw profiel. Log rechts bovenin de website in, en klik op de button om uw abonnement te verlengen. Er worden dan automatisch 365 dagen aan de duur van uw account toegeveogd. Je kunt eenvoudig betalen met iDeal.
Kunnen mensen mijn kunstwerken direct kopen via de website?
Nee, op dit moment nog niet.Wel kunnen de bezoekers direct met u in contact komen om een afsrpaak te maken voor bezichtiging en/of verkoop.  Maar wij zijn hard bezig om ook dit in de toekomst mogelijk te maken.
Om u beter van dienst te zijn, maakt Kunstwerkkopen.nl gebruik van cookies