Titel: 2x orginele Boekomslagillustraties van de nederlandse uitgave van Stephen King(jaren '90).
Afmeting: cm x cm
Jaar:
Materiaal:
Techniek:
Benadering:
Thema:
Werkgebied: toegepaste kunst
Kleuren:
Beschrijving: Het gaat hier om de titels: de Spelbreker en Dolan's Cadillac. (Uitgeverij Luitingh/Sijthoff) De illustratie zijn ingelijst in een zwarte lijst met zwart paspartout. Afm: 30x40 en 40x50 cm
Prijs: € 900,00
Verstuur bericht
Neem contact op met de verkoper

2x orginele Boekomslagillustraties van de nederlandse uitgave van Stephen King(jaren '90).

George Schriemer

Dit vindt u wellicht ook mooi

  • Pot met rozen
  • TLV
  • uil
  • Beacon Hill Raven
  • Maria

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Kunstwerkkopen.nl? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Je kunt je ook elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
Verzenden

Meer informatie

Disclaimer

Kunstwerkkopen.nl is een onderdeel van Gopublic. U kunt op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de inhoud van deze website.
> Bekijk onze algemene voorwaarden
> Bekijk privacy statement

Veelgestelde vragen

Is er sprake van bemiddeling bij verkoop?
Nee, kunstwerkkopen.nl is een open platform voor kunstaanbieders en mensen die op zoek zijn naar een uniek kunstwerk. Dit platform heeft als doel om deze twee groepen bijelkaar te brengen. Vervolgens kunnen beide partijen onderling afstemmen over de aankoop en bezichtiging van het werk.
Is Kunstwerkkopen gratis?
Ja, voor zowel kunstenaars als kunstzoekers. Als je op zoek bent naar kunstwerkken kun je zonder restricties zoeken en in contact komen met de makers van de kunstwerken. 

Kunstenaars kunnen met het starters account helemaal gratis tot 5 werken plaatsen op kunstwerkkopen.nl Wanneer je meer dan 5 werken wilt plaatsen en/of gebruik wilt maken van de mogelijkheid om statistieken in te zien of bijvoorbeeld extra wilt opvallen, dan kun je kiezen voor de "Online Galerie (€ 49,00 p jaar)
Kan ik altijd mijn abonnement verlengen?
Ja, je kunt altijd je abonnement verlengen in jouw profiel. Log rechts bovenin de website in, en klik op de button om uw abonnement te verlengen. Er worden dan automatisch 365 dagen aan de duur van uw account toegeveogd. Je kunt eenvoudig betalen met iDeal.
Kunnen mensen mijn kunstwerken direct kopen via de website?
Nee, op dit moment nog niet.Wel kunnen de bezoekers direct met u in contact komen om een afsrpaak te maken voor bezichtiging en/of verkoop.  Maar wij zijn hard bezig om ook dit in de toekomst mogelijk te maken.
Om u beter van dienst te zijn, maakt Kunstwerkkopen.nl gebruik van cookies