Je wilt je kunstwerken te koop aanbieden?


Dan ben je hier op het juiste adres! De domeinnaam zegt genoeg: kunstwerkkopen.nl. De website waar bezoekers op zoek kunnen naar hun ideale kunstwerk en direct in contact kunnen komen met de maker / verkoper van het werk. 


Je hebt het werk zelfgemaakt?
Start dan direct met een GRATIS starteraccount. Met dit account kun je direct tot 5 kunstwerken aanbieden aan de bezoekers van deze website. Het kunstwerk kan gevonden worden door ons prachtige zoeksysteem, maar wordt ook willekeurig getoond in de betreffende categorieën. Wil je dat je kunstwerken extra onder de aandacht worden gebracht en wil je een persoonijke online galerie starten met veel extra functionaliteiten, start dan met een "online galerie" account. 

Je biedt kunstwerken aan die niet door jezelf zijn gemaakt?
Geen probleem. Je kunt voor dit type van verkoop ook gewoon een GRATIS startersaccount aanmaken om direct te starten met de verkoop van de kunstwerken. Bij het aanmaken van je account kun je kiezen voor de optie "Ik ben niet de maker van de kunstwerken". 


 

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Kunstwerkkopen.nl? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Je kunt je ook elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief.
Verzenden

Meer informatie

Disclaimer

Kunstwerkkopen.nl is een onderdeel van Gopublic. U kunt op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de inhoud van deze website.
> Bekijk onze algemene voorwaarden
> Bekijk privacy statement

Veelgestelde vragen

Is er sprake van bemiddeling bij verkoop?
Nee, kunstwerkkopen.nl is een open platform voor kunstaanbieders en mensen die op zoek zijn naar een uniek kunstwerk. Dit platform heeft als doel om deze twee groepen bijelkaar te brengen. Vervolgens kunnen beide partijen onderling afstemmen over de aankoop en bezichtiging van het werk.
Is Kunstwerkkopen gratis?
Ja, voor zowel kunstenaars als kunstzoekers. Als je op zoek bent naar kunstwerkken kun je zonder restricties zoeken en in contact komen met de makers van de kunstwerken. 

Kunstenaars kunnen met het starters account helemaal gratis tot 5 werken plaatsen op kunstwerkkopen.nl Wanneer je meer dan 5 werken wilt plaatsen en/of gebruik wilt maken van de mogelijkheid om statistieken in te zien of bijvoorbeeld extra wilt opvallen, dan kun je kiezen voor de "Online Galerie (€ 49,00 p jaar)
Kan ik altijd mijn abonnement verlengen?
Ja, je kunt altijd je abonnement verlengen in jouw profiel. Log rechts bovenin de website in, en klik op de button om uw abonnement te verlengen. Er worden dan automatisch 365 dagen aan de duur van uw account toegeveogd. Je kunt eenvoudig betalen met iDeal.
Kunnen mensen mijn kunstwerken direct kopen via de website?
Nee, op dit moment nog niet.Wel kunnen de bezoekers direct met u in contact komen om een afsrpaak te maken voor bezichtiging en/of verkoop.  Maar wij zijn hard bezig om ook dit in de toekomst mogelijk te maken.
Om u beter van dienst te zijn, maakt Kunstwerkkopen.nl gebruik van cookies